Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Mini Moris sa nitro pogonom

Mini Moris sa nitro pogonom – igra auto utrke

Vi vozite Mini Morise na utrkama, i sada ste u posebnim auto utrkama gdje možete koristiti i nitro mješavinu sa gorivom. Izuzetno je bitno da pobjedite ostale. A ako ste dobru u driftingu to svakako pomaže jer vozite po zemlji i pijesku.

Koristite strelice za kontroliranje svog autića. Izbjegavajte udaranje u bočne strane ceste jer vas to usporava. Ako naiđete na ravnicu, možete stisnuti Space jer time dodajete nitro mješavinu za gorivo i kratko vrijeme imate izuzetnu snagu motora. Dakako ne zaboravite na početku podesiti svoj automobil u radionici jer to može biti jako bitno, Ovisno o vašem stilu igre, možda vam najviše treba jako ubrzanje, a možda upravljanje. U svakom slučaju nešto ćete mroati žrtvovati da biste dobili nešto drugo.

Ukoliko vam se igra ne prikazuje samo kliknite na “Aktiviraj Adobe Flash”. Igre mogu imati ugrađene reklame, pa vas molimo da pričekate. Nemojte zaboraviti podijeliti ovu igru sa prijateljima na Facebooku, G+, Twitteru i slično… Ako se igrica zaglavila, refreshajte sa F5.

Komentari

comments

Comments are closed.