Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Memory igra za djecu - Oblici

Memory igra za djecu – Oblici

Memory igra oblici za djecu je jednostavna igra kojoj je svrha razvoj pamćenja te učenje naziva i prepoznavanja raznih matematičkih oblika kod djece. Igranjem ove igre zajedno sa svojom djecom pomažete im da na zabavan način razvijaju sposobnost prepoznavanja različitih oblika koje će kasnije trebati u školi i životu.

U igrici možete vidjeti veliki broj kartica s pojedinačnim dvodimenzionalnim i trodimenzionalnim oblicima te nekim njihovima međusobnim kombinacijama. Osnovni matematički oblici na kartici sadrže i nazive tako da ih djeca mogu naučiti prepoznavati.

Memory igra za djecu - Oblici
Memory igra za djecu - Oblici
Instaliraj

Memory igra s oblicima prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice.

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti prikazane oblike koje vidite na okrenutim karticama. Pričekajte sekundu i ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje drugih oblika ili kombinacija a zatim pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste oblike ili kombinacije. Ako obje kartice imaju iste prikazane oblike, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para oblika. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove oblika. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.