Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Memory Igra s Automobilima za Tablet

Memory Igra s Automobilima za Tablet

Ova Memori igra za djecu je jednostavna igra kojoj je svrha razvoj pamćenja korištenjem zanimljivih prikaza automobila, autobisa i mnogih drugih prometnih sredstava.

Igranjem ove igre zajedno sa svojom djecom pomažete im da na zabavan način razvijaju sposobnost prepoznavanja različitih vozila i prometala koje će kasnije trebati u životu.

U igrici možete vidjeti veliki broj kartica s pojedinačnim automobilima, autobusima, brodovima ili avionime te nekim drugim prometalima. Vozila su prikazana raznihm tehnikama kako bi bilo više raznolikosti.

Memori igra Prometala prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice.

Memory Igra s Automobilima za Tablet
Memory Igra s Automobilima za Tablet
Instaliraj

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti prikazane oblike koje vidite na okrenutim karticama. Pričekajte sekundu i ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje raznih vozila a zatim pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste automobile ili neka druga vozila. Ako obje kartice imaju iste prikazane automobile, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para prometala. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove vozila. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.
Sučelje je vrlo jednostavno i možete se snaći čak i ako nikada niste igrali ovakve igrice. Ova memori igra s prometalima za djecu je potpuno besplatna.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.