Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Memori Igra Životinjice

Memori igra za životinjama za tablet

Memori igra za djecu sa životinjama je tradicionalna igra za malu djecu kojoj je svrha razvoj pamćenja i prepoznavanja kod djece. Igranjem ove igre zajedno sa svojom djecom pomažete im da na zabavan način razvijaju sposobnost prepoznavanja razlika i sličnosti među ponuđenim karticama.

U igrici možete vidjeti veliki broj sličica sa raznim životinjama koje su crtani raznim tehnikama. Uglavnom su to pojednostavljeni i lako prepoznatljivi prikazi životinja.

Memori igra sa slikama malih životinja prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice.

Memori Igra Životinjice
Memori Igra Životinjice

Instaliraj
Klikni ovdje i instaliraj ovu igru za djecu na mobitel ili tablet!

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti slike životinja koje vidite na okrenutim karticama. Ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje drugih životinja i pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste životinje. Ako obje kartice imaju iste slike životinja, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para životinja. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.

Memori igra Životinjice sadrži:
3 različite razine težine igranja po broju kartica
• Lagana – koja pomaže naučiti igru i najmanjima
• Normalna – ona na kojoj ćete potrošiti najviše vremena
• Teška – samo za one s najboljim pamćenjem

6 različitih setova kartica koje se mogu sve kombinirati sa težinom.

Sučelje je vrlo jednostavno i možete se snaći čak i ako nikada niste igrali ovakve igrice. Ova memori igra sa životinjama za djecu je potpuno besplatna.

Instaliraj
Klikni ovdje i instaliraj ovu igru za djecu na mobitel ili tablet!

Komentari

comments

Comments are closed.