Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

meditacija

Meditirajte i otključajte svoj skriveni potencijal – 2. dio

Vi možete biti kreator svoje manifestirajuće sudbine kroz dnevno prakticiranje meditacije i fokusiranja na želju da promijenite svoj život na bolje. Činjenica je da vi možete promijeniti sebe u kojem god smjeru želite. Moć koju pritom dobijete i ostvarite je ograničena samo vašom maštom i strahom. Jer osim što ćete mjenjati vas osobno, te promjene nužno povlače promjene u ljudima koji vas stalno okružuju.

Zbog toga uvijek bi trebali biti ljubazni, iskreni i povjerljivi. Trebali bi krenuti u tom smjeru sada odmah. Lord Acton je rekao: “Moć kvari ljude, a apsolutna moć apsolutno kvari ljude.” Vaš um ima moć da promijeni stvarnost i zato morate kontrolirati tu moć. Pod moći za promjenom stvarnosti ne mislimo da možete micati predmete svojim pogledaom ili svijati žlice ili utjecati na tuđe misli i čitati ih. To vam nije niti potrebno. Želja za paranormalnim moćima je samo ćelja jednog nezrelog uma da ima moć kojim može kazniti ljude oko sebe sbog osobnih frustracija i neostvarenih želja.

Razmislimo o ovj situaciji: Imate jednojajčane blizance koji su genetski identični, karakterno skoro identični i sve u životu djele. Ostavite ih 2 dana bez hrane i nakon toga stavite 1 jabuku ispred njih. Najvjerojatnije će se potući za hranu i onaj koji pobjedi će pojesti cijelu jabuku.

I ja i vi znamo da bi oni trebali podjeliti tu jabuku popola jer oboje zaslužuju jer su gladovali 2 dana i tako mi vidimo stvarnost. No svaki od njih ima samo svoju stvarnost a ta je da je gladan i ne može shvatiti i da je drugi blizanac gladan. Svaki od njih vidi samo svoju stvarnost. Ovjde ne govorimo o mašti nego imate tri totalno drugačija pogleda na jednu i istu situaciju, što tu situaciju čini kao tri različite stvarnosti.

Meditacija vam može pomoći u tome da stvari vidite iz više kuteva, iz više stvarnosti i onda birate onu koja vam treba. Znači vaš um mijenja stvarnost. U bilo kojem konfliktu, to može biti vrlo korisno kada možete vidjeti kako stvarnost vide obje strane. Kad bi imali mogućnost otputovati u Space Shuttleu u svemir i kada bi pogledali prema našem divnom plavom planetu, vaš pogled na stvarnost bi bio mnogo drugačiji od pogleda koji na naš planet ima osoba koja nema hrane i vode i živi u blatnoj kolibici u Africi.

Meditacijom možete dobiti mogućnost da vidite sve te poglede na stvarnost i kada ih dobijete i shvaite što ste dobili tada ste dužni svijetu nešto. A to je dobrota i ljubaznost. Ako se potrudite da svima oko sebe uvijek budete ljubazni, vrlo brzo ćete shvatiti da je totalno nebitna stvar tko je u pravu a tko u krivu.

Vaša stvarnost tada postaje : “Kako vam mogu pomoći?”

Komentari

comments

Comments are closed.