Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Igrica za tablet s Igračkama

Igrica za tablet s Igračkama

U igrici možete vidjeti veliki broj različitih kartica s pojedinačnim igračkama. Tu se mogu naći drvene igračke, autići, plišane lutkice, bicikli, romobili, konjići i razne druge.

Memori igra s igračkama prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice. Pogledajte kako izgleda.

Igrica za tablet s Igračkama
Igrica za tablet s Igračkama
Instaliraj

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti prikazane igračke koje vidite na okrenutim karticama. Pričekajte sekundu i ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje drugih igračaka a zatim pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste igračke. Ako obje kartice imaju iste prikazane oblike, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par igračaka ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para igračaka. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove igračaka. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike igračaka prikazane na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.

Memori igra Igračke sadrži:
3 različite razine težine igranja po broju kartica
• Lagana – koja pomaže naučiti igru i najmanjima
• Normalna – ona na kojoj ćete potrošiti najviše vremena
• Teška – samo za one s najboljim pamćenjem

6 različitih setova kartica koje se mogu sve kombinirati sa težinom.

Sučelje je vrlo jednostavno i možete se snaći čak i ako nikada niste igrali ovakve igrice. Ova memori igra s igračkama za djecu je potpuno besplatna.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.