Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Memori igra s hranom

Igra s hranom za tablet i mobitel

Memori igra s hranom za djecu je jednostavna igra kojoj je svrha razvoj pamćenja te učenje naziva i prepoznavanje raznim namirnica kod djece. Igranjem ove igre zajedno sa svojom djecom pomažete im da na zabavan način razvijaju sposobnost prepoznavanja različitih voća i povrća, te nekih drugih namirnica.

U igrici možete vidjeti veliki broj kartica s pojedinačnim namirnicama te nekim njihovima kombinacijama, a da ne zaboravimo i slastice. Voće i povrće na kartici sadrže i nazive tako da ih djeca mogu naučiti prepoznavati.


Memori igra s hranom prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice.
Memori igra s hranom
Memori igra s hranom
Instaliraj

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti prikazane namirnice koje vidite na okrenutim karticama. Pričekajte sekundu i ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje drugih namirnica ili slastica a zatim pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste namirnice. Ako obje kartice imaju iste prikazane namirnice, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para namirnica. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove hrane. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.

Memori igra Boje sadrži:
3 različite razine težine igranja po broju kartica
• Lagana – koja pomaže naučiti igru i najmanjima
• Normalna – ona na kojoj ćete potrošiti najviše vremena
• Teška – samo za one s najboljim pamćenjem

6 različitih setova kartica koje se mogu sve kombinirati sa težinom.

Sučelje je vrlo jednostavno i možete se snaći čak i ako nikada niste igrali ovakve igrice. Ova memori igra s hranom za djecu je potpuno besplatna.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.