Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Edukativna igra za tablet - Memori sa bojama

Edukativna igra za tablet – Memori sa bojama

Memori igra za djecu sa bojama je jednostavna igra za malu djecu kojoj je svrha razvoj pamćenja, učenje naziva i prepoznavanje boja kod djece. Igranjem ove igre zajedno sa svojom djecom pomažete im da na zabavan način razvijaju sposobnost prepoznavanja razlika i sličnosti među ponuđenim karticama.

U igrici možete vidjeti veliki broj kartica sa pojedinačnim bojama i raznim kombinacijama boja.

Memori igra sa bojama prikladna je za djecu svih uzrasta, za bebe, djecu predškolske dobi, školarce i tinejdžere. Mogu je igrati i dječaci i djevojčice.

Edukativna igra za tablet - Memori sa bojama
Edukativna igra za tablet - Memori sa bojama

Instaliraj

Kako igrati ovu memori igru za djecu?

Na početku su sve kartice okrenute prema dolje te vidite samo njihovu pozadinu. Pritisnite bilo koje 2 kartice, i one će se okrenuti. Potrebno je upamtiti prikazane boje koje vidite na okrenutim karticama. Pričekajte sekundu i ako su okrenute različite kartice će se vratiti licem prema dolje.

Slijedećim pokušajem potrebno je zapamtiti položaje drugih boja ili kombinacija i pokušati pronaći dvije kartice koje prikazuju iste boje. Ako obje kartice imaju iste prikazane boje, one će ostati okrenute prema gore.

Pogođeni par ostaje prikazan i možete se posvetiti traženju slijedećeg para boja. Pokušajte u što kraćem roku pronaći sve parove. Cilj je da okretanjem kartice zapamtite slike na njima i na kraju uparite sve kartice na zaslonu.

Memori igra Boje sadrži:
3 različite razine težine igranja po broju kartica
• Lagana – koja pomaže naučiti igru i najmanjima
• Normalna – ona na kojoj ćete potrošiti najviše vremena
• Teška – samo za one s najboljim pamćenjem

6 različitih setova kartica koje se mogu sve kombinirati sa težinom.

Sučelje je vrlo jednostavno i možete se snaći čak i ako nikada niste igrali ovakve igrice. Ova memori igra s bojama za djecu je potpuno besplatna.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.