Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

Catty Noir - Monster High lutka

Catty Noir – Monster High lutka

Bokić, ovdje je Catty Noir, šesnaest godišnja kći werecata. Kada nastupam volim veliku, sjajnu i veću-od-neživog odjeću koja je zloduhasto blistavo, zastrašujuće neopisivo cool i apsolutno zabavno. Svjetlucavu i gliterastu odjeću voli nositi i kada nisam na pozornici jer se u njoj osjećam sretno.
Kažu mi da sam malo praznovjerna. Na pr. uvijek jedem istu stvar točno dva sta prije koncerta a to su 7 pilećih nugeta, 5 komadića jabuke i jedan jagodnostrašni šejk. Na pozornicu se mora popeti s lijeva ispod jednih ljestava a silazim uvijek zdesna ispod drugih. I uvijek sa sobom imam komadić slomljenog zrcala kada sam na pozornici. Osjećam se jako nesigurno ako to sve ne napravim prije nastupa.
Nemam ljubimaca jer je to jedna od žrtava koje sam morala podnijeti da kako bi stvorila pjevačku karijeru. Ali sada već razmišljam o to me da nabavim nešto creepy slatko.
Volim osobno odgovarati na pisma obožavatelja što možda ne zvuči baš glamurozno, ali se volim osjećati povezano s njima. Moja omiljena boja je magenta.

Ako voliš monsterice voljela bi biti dio tvoje kolekcije. Kupi me u svakoj bolje opremljenoj trgovini igračkama. I obavezno me lajkaj.


Catty Noir - Monster High lutka

Komentari

comments

Comments are closed.