Xigre

Igrice za Tablet i Mobitele – Android. Edukativne igre i zabavne igre za djecu i odrasle.

store

Braća Zecovi

Braća Zecovi su besplatna igra s jednostavnom ali zaraznom i uzbudljivom igrom. Pomozi braći Zec da uhvate sva podajuća jaja sa samo jednim dodirom prsta.
Uskršnji Zeko je na svom putu da podijeli uskršnja jaja pogubio puno uskrsnih jaja. Dok je putovao kroz oblake mnogo jaja u je ispalo iz košare. Braća Zecovi, Daniel Zec i Jura Zec, su to vidjeli i odlučili mu pomoći pohvatati što je moguće više jaja.

Braća Zecovi su uzeli svoje košare i počeli hvatati jaja. Tu je tvoj zadatak pomoći im uhvatiti što je moguće više uskrsnih jaja. Neka jaja su se pokvarila po putu i ona su crna. Crna jaja ne smijete hvatati jer će pokvariti ostala jaja.
Braća Zecovi
Braća Zecovi
Ako želite igrati uskršnje igrice za zečevima, onda je ovo igra za vas. Ovo je dvostruki izazov jer morate kontrolirati oba zec u isto vrijeme. Daniel neće hvatati jaja bez Jure i obrnuto jer braća Zecovi sve rade zajedno.

Igra jajima je pravi izazov jer nije lako kontrolirati oba zeca u isto vrijeme. Pomičete ih samo dodirom na njih. Uhvatite sva dobra jaja i izbjegnite crna jaja koja su pokvarena.
Možete li dosegnuti 100 jaja? 1000? Ili još i više? Koji je vaš osobni rekord?
Kako se igra?
– Jaja padaju s neba.
– Jednim dodirom svakog zeca pomičete ga u poziciju za hvatanje.
– Izbjegnite crna jaja.
Instaliraj

Komentari

comments

Comments are closed.